Bli med videre

Brobyggere mellom den gamle verden og den nye.

Digitalisering endrer samfunnet og forretningsmodeller raskt. Overgangen fra den verdenen der maskinkontroll og ulike ERP-systemer er separate til en verden med hel-integrerte, cyber-fysiske systemer (IoT) er brå, og det vil for de fleste være et kunnskap- og teknologi-gap som må overkommes både når det gjelder forretningsstrategi og mer fysiske verktøy. Vi ser på oss selv som brobyggere som konstruerer en overgang over dette gapet – fra den gamle verden til den nye.
Det er enkelt å si at alle bedrifter må utvikle seg for å henge med. Vi er imidlertid mer praktisk orienterte enn at vi bare kommer med fraser og gode råd. Et av de viktigste argumentene for å velge oss er vår gode historikk for å sørge for støtte til omstillingsprosesser gjennom virkemiddelapparatet. Slik bidrar vi til at våre kunder har muligheten til omstilling, innovasjon og forbedring uten å ha store ressurser tilgjengelig for dette formålet. Dessuten vil vi mer enn at våre kunder fortsatt skal henge med – vi vil at de skal lede an.

Bli med videre.

Future Solutions er forhandler av Eightfold. Eightfold har utviklet systemet Talent Intelligence Platform™, som er verdensledende innen identifisering av evner og egenskaper for kandidater til jobbstillinger. Det patenterte systemet sørger for at personlige evner og forutsetninger fremkommer, og dermed gir rom for utvikling og karrieremuligheter. Eightfold har sitt hovedkontor i California.

eightfold.ai

Til toppen