Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

Et spesialtilpasset prosjekt for akkurat din bedrift.

Vi kan hjelpe med spesifikke problemer i din bedrift, som for eksempel salgseffektivitet. Her ser vi på anbud og tilbud bedriften din har levert og gir råd til hvordan de kan forbedres. Når markedet gir færre muligheter for å vinne kontrakter, er det viktig å levere tilbud og anbud som overbeviser.

Andre eksempler er:

Utleie av personell

Våre rådgivere kan jobbe for din bedrift på kontraktsbasis i kortere eller lengre perioder. Vi har tilgjengelige prosjektledere, arbeidsledere og tekniske installatører. Ta kontakt, så finner vi sammen ut hvilke kompetanser du har behov for, og lager en ramme for arbeidet.

Ledersparring

Løsninger på problemer og utfordringer ses ofte tydeligst fra utsiden. Ledersparring er vårt tilbud til deg som leder i organisasjonen. Vi lytter, utfordrer og kommer med innspill. Ledersparring kan gjøres på halvdags-sesjoner til fast pris eller på timebasis. Ofte bruker vi ledersparringen som forberedelse til utvidet hel- eller halvdagsworkshop med ledergruppen. Vi foretar gjerne ledersparring i Future Solutions lokaler for å løfte blikket fra dine driftsrelaterte forstyrrelser.

Til toppen